+31 (6) 28794889

Vraag & Antwoord

Vraag & Antwoord

VRAAG & ANTWOORD

Heeft u een rijbewijs nodig?
Voor het rijden op een fun-E-trike heeft u geen rijbewijs nodig. De minimale leeftijd voor het besturen van een fun-E-trike is 16 jaar.
Is verhuur op locatie ook mogelijk?
Wij verhuren ook in uw eigen omgeving. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Bent u verzekerd?
De Fun-E-trike is tijdens de tocht WA-verzekerd. Schades aan de fun-E-trike komen in geval van schade voor uw eigen rekening en vallen dus onder uw eigen risico. Eventuele schade dient direct na afloop te worden vergoed en kan worden verrekend met de uitstaande borg.
Waar is het startpunt van de tour?
De startlocatie van de tour hangt af van welke tocht/arrangement u kiest, maar zal altijd in de buurt van Oudemirdum zijn. (tenzij u kiest voor verhuur in uw eigen omgeving).
Kan de fun-E-trike omslaan?
Elk voertuig kan in principe omvallen of omslaan. Door het zeer lage zwaartepunt en de grote spoorbreedte is de Fun-E-trike een stabiel voertuig. Iedereen die omslaat en daardoor schade aan het voertuig toebrengt is hiervoor zelf verantwoordelijk en moet deze schade zelf vergoeden.
Wat is het Kledingadvies?
Wij adviseren u geen hoge hakken aan te doen tijdens een rit met de fun-E-trike.
Waar moet ik rijden?
Een fun-E-trike valt wettelijk onder de scootmobielen. Met de fun-E-trike mag u op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad.
Is een helm verplicht?
Nee een helm is niet verplicht, maar kan worden gehuurd voor 1 euro.
Heeft u andere vragen?
Stel uw vraag gerust, en wij zullen proberen u een zo goed mogelijk antwoord te geven.