+31 (6) 28794889

Arrangementen

Arrangementen

Fotopuzzeltour

Bij aanvang van de tour krijgt u na een kleine uitleg een serie foto’s mee waarop herkenningspunten zijn weergegeven. Dankzij deze eenvoudige routebeschrijving kunt u optimaal genieten van de prachtige omgeving.

Lees meer

Fun-E-Trike en vaartocht

U stapt aan boord van de lutsexpress waar de koffie en Friese oranjekoek voor u klaarstaat. Lekker varen door de luts en een kijkje bij misschien wel het mooiste stukje natuurgebied van Friesland genaamd “De Wyldemerk”.

Lees meer

Fun-E-Trike: Barbecue tour

U begint met een mooie tocht op de Fun-E-Trike door het prachtige Gaasterland en geniet met volle teugen van dit unieke moderne vervoersmiddel. Van frisse buitenlucht krijg je trek. Maar dat komt mooi uit, want bij terugkomst staat er..

Lees meer

Hippe Picknicktour

Lekker triken en onderweg een pitstop maken voor een overheerlijke picknick? Dat kan bij fun-E-trikeverhuurfriesland. U krijgt een goed gevulde hippe picknicktas mee voor onderweg. Zoek 1 van de zoveel mooie locaties...

Lees meer

Fun-E-Trike en Schoolbustour

U stapt op de fun-E-trike en geniet van de mooiste landschappen die zijn te vinden in Friesland. Ervaar het vrij gevoel dat deze geruisloze driewieler u geeft. Aansluitend (of vooraf) stapt u in bij de “Gaasterland Express”.

Lees meer

Arrangement op maat

Wilt u liever u eigen arrangement samenstellen? Geen Probleem! Wij helpen u graag om er een gezellige geslaagde dag van te maken. Geef uw wensen/ideeën door en/of informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees meer